top of page

TEXTILA BAND OCH TEXTILA LÖSNINGAR

Har ni ett tomrum i er verksamhet som behöver fyllas, eller funderingar och frågor gällande våra textilband eller textila lösningar? Välkommen att kontakta oss, vi vet att det lönar sig.

Custom made - Skräddarsytt för er
Bara era fantasier sätter gränserna.

I takt med att behovet av vävda textilprodukter ökar och urvalet av produkter hela tiden blir bredare och bredare, samtidigt som kraven på kvalitet blir hårdare och hårdare så har vi på Smålands Band precis det som behövs för att tillfredställa de behov och höga krav som den moderna kunden ställer. Vi skräddarsyr och kan även ta fram helt nya textila band och lösningar efter era önskemål. Vi gör allt för att våra produkter eller lösningar ska motsvara de krav och förväntningar på kvalitet, funktion och utformning som ni ställer på produkten eller lösningen.

Vår metod:

Ett behov föds.

Kunden har sina krav och en idé om hur denne vill ha sin textila lösning unikt skräddarsyd efter sina behov, vi har kompetensen och tekniken för att tillsammans med kunden utveckla en produkt för att tillfredställa just dessa behov.

Tillsammans skapar vi.

 Vi har valt att bygga vår affärsidé kring ett nära samarbete med våra kunder. Från Idé till färdig produkt är alltid du som kund delaktig i processen för att du ska få den optimala produkten eller lösningen för just ditt behov.

Vi tillverkar.
Ni bestämmer.

Vi bollar idéer tillsammans med er och tar fram en prototyp för den kommande produkten. 
   När produkten har testats och godkänts kan tillverkningen påbörjas. Tillverkningen och eventuella efterbehandlingar sker i vår anläggning i Skillingaryd.

Leverans och uppföljning.

Med hjälp av mycket goda logistiska möjligheter och en central position i norden kan vi Leverera våra produkten mycket snabbt och effektivt både inom Sverige men även i Europa.  

Vi gör en uppföljning av alla våra textilband och lösningar efter leveransen, för att försäkra oss om att ni är mer än nöjda.

Kan vi hjälpa dig?

Behöver du ha hjälp eller vill du veta mer om oss?
Kontakta oss så bokar vi ett möte för att prata mer.

0370 - 760 25

Custome made
PRODUKTÖVERBLICK
Vilken bransch jobbar ni med?
Beställ vår 
katalog

Beställ eller bläddra direkt i vår katalog och ta del av
 våra standardprodukter.

Boka möte

Låt oss ta en kaffe samtidigt

som vi berättar vad vi kan göra för er.

bottom of page